sábado, 23 de febrero de 2013

Dissabte 23 - Neu

Bon dia, suposo que tots ho haureu vist, ha nevat!! 
Podriem dir que a partir d'uns 200 metres ha agafat a la vegetació i al muntanya del Tibidabo juntament amb d'altres de les serralades litorals i prelitorals de la costa central i costa daurada han quedat ben blanquetes!!!


Nosaltres, l'equip de MeteoSearch, hem fet algunes fotografies a la nevada des dels diferents punts geogràfics de l'àrea metropolitana de Barcelona. 

El nostre col·laborador Fernando (o MeteoSabadell) va fotografiar aquestes escenes ahir a la matinada quan va començar a nevar i posteriorment a agafar a terra. Són imatges fetes des de Sabadell, al Vallès Occidental a una alçada de 200 metres aproximadament.

Posteriorment aquest matí a Sabadell s'ha vist aquest paissatge amb un total de 4 centímetres. La neu va agafar una mica al carrer de la població, a les teulades i a la vegetació:
Un altre dels nostres col·laboradors, en Raúl de La Llagosta al Vallès Oriental (alçada de 50 metres), va fer algunes fotografies com aquestes:

Aquestes dues primeres imatges corresponen a aquest matí al Passeig Joan Miró a la població de La Llagosta

 

Aquesta imatge correspon a la neu que ha agafat terra únicament a les zones de sorra, també a La Llagosta.

Aquesta imatge correspón a la població de La Llagosta aquest matí amb els cotxes blancs a causa de la nevada de la matinada.
 

 Aquí també podem veure la neu acumulada als tendals de les cases.

A aquesta imatge es pot veure la neu acumulada als parc infantils de la població de Mollet del Vallès, Vallès Oriental a una alçada de 60 metres respecte al nivell del mar.

Aquesta imatge divertida, correspon a la població de Polinyà, al Vallès Occidental a una alçada de 150 metres.


La imatge nocturna següent feta des de la Massia Can Baque (La Llagosta) on es veu la neu acumulada als cotxes mentre la nevada continuava.

En aquesta altra imatge podem veure com els cotxes estaven ben blancs al matí a la població de Piera, a l'Anoia a una alçada de 320 metres.

En aquesta altra imatge es veu el paisatge que va deixar la nevada a Sant Vicenç de Castellet, al Bages a una alçada de 176 msnm.


 La imatge següent correspon a Santa Perpètua de Mogoda, al Vallès Occidental a una alçada de 70 metres.

Aquesta darrera imatge feta per l'Ivan Herrera (CongestuS) des de Seva a Osona (alçada de 660 msnm)
 
També teniu a continuació algunes imatges de la nevada de Collserola:


Per altra banda, alguns seguidors de twitter ens heu fet arribar les següents imatges de la nevada des de diferents punts de Catalunya, realment les imatges són espectaculars! Felicitats!!


En @JLJordiArranz ens envia aquesta imatge des de Mollet del Vallès, Vallès Occidental (alçada de 65msnm)


Aquesta altra fotografia enviada per @eulaliacorbella des del barri del Carmel de Barcelona mirant cap els bunquers (alçada d'entre 100 i 200 msnm)


La següent imatge enviada per @superrlopes correspon a la Monumental (Gran Via amb Lepant) a una alçada pròxima als 20 msnm:
La @monicabara ens envia aquesta imatge des de la zona de l'Autònoma a Bellaterra (180 msnm)


També ens envien fotografies des de La Garriga al Vallès Oriental en @GarrigaMeteo a una alçada de 250 msnm.

En @erzetan ens envia aquesta imatge des del Prat de Llobregat a 8 metres sobre el nivell del mar!:L'Alberto Prieto ens envia aquestes imatges de la nevada:

Aquesta imatge correspon al Mirador d'Horta a 190 msnm:
Les següents imatges corresponen a la zona del 'Forat del vent' a uns 330 metres sobre el nivell del mar, a la carretera que uneix Horta amb Cerdanyola:


 


 
I per últim aquestes imatges impresionants de la nevada a la serralada de Collserola, la imatge esta feta per BalameteoBCN i malaltdeneu respectivament (forum del Picó):

Això és tot! Podeu seguir enviant imatges pel twitter (@BarcelonaMeteo) o per correu electrònic (barcelonameteo@hotmail.com) Properament afegirem més imatges!!

Gràcies a tots i a totes!

No hay comentarios:

Publicar un comentario